Office 365 nedir?

20-11-2017 10:05
Office 365 nedir?

Office 365 Nedir?

Microsoft® Office 365, şirketler için e-posta, ortak döküman yönetimi, tanıtıcı web sitesi, anlık mesajlaşma, web konferansı ve Office Web uygulamaları (Word, Excel, Powerpoint) çözümleri içeren çevrimiçi işyönetimi hizmetleridir.

Temel olarak bulut tabanlı sistemlerin tamamının özelliklerinden biri zamandan ve yerden bağımsız olarak istediğiniz an sistemleriniz üzerine erişim sağlamanızdır. Bulut sistemleri geliştirilirken buna dikkat edilir ve yazılımcılar tarafından da edilmelidir.

Tanım olarak ise; "Office 365, Office uygulamalarına erişim ile birlikte, bulut üzerinden etkinleştirilen diğer üretkenlik hizmetlerine erişim içeren bir abonelik planıdır” tanımı Microsoft sitelerinde geçmektedir. Office 365 temel office programlarının tamamını desteklediği gibi Skype, Yammer, SharePoint vb. Microsoft entegre sistemlerinin tamamını da abonelik limitlerinize göre size sunabilecek esnek bulut tabanlı bir sistemdir.

Bu sistemi kullanmak için mobil bir cihazınız, tablet yada PC / MAC bilgisayarınız olması, ayrıca aktif bir internet bağlantınızın olması ile birlikte sisteme direk olarak bağlantı sağlayarak ekstra yükümlülükleriniz olmadan evden, işten, yoldayken… her yerden bağlantınızı ve üretkenliğinizi sürdürebilirsiniz.

 

 

Nasıl kullanılır?

Cihazdan bağımsız olarak çalısabilme ve her cihazda benzer arayüzlerle çalısma imkânı ile kesinti olmadan mobil ve sabit her yerde çalısılabilir. Tüm planlar Office 2007'nin masaüstü sürümleri, Mac için Office 2008, Office 2010 ve Mac için Office 2011 ile uyumludur.

 

 

Özellikleri

Tanıdık ofis uygulamalarının daha güçlü versiyonu ve bulut depolama: Bilgisayarda çalısan ofis uygulamalarının gelismis versiyonları ile daha verimli çalısabilme ve bulut depolama sayesinde veri kaybı riski olmadan çalısmaya devam edebilme.

Üretkenlik artısı, bilgi teknolojileri konusunda rahatlık: Verimsiz süreçler yerine en gelismis E-Posta, Ofis ve Video Konferans uygulamaları ile hızlı hareket edebilme yetenegi. Sunucu, kurulum, bakım, onarım ve gelismis BT ihtiyaçları olmadıgı için rahat kullanım.

Ekiplerle birlikte çalısmak için yeni fırsatlar: SharePoint ile yaratılan internet, intranet siteleri ve ortak alanlar ile aynı dosyalar üzerinde farklı kisilerin farklı lokasyonlardan çalısabilme imkânı.

Tanıdığınız ve beğendiğiniz uygulamalar

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive uygulamalarının yanı sıra PC bilgisayarınızda Publisher ve Access. Ev, okul ve iş kullanımı için ihtiyacınız olan her şey.

Her zaman güncel

Office 365 aboneliği ile en yeni Office uygulamalarının hem masaüstü hem de çevrimiçi sürümlerini edinin ve bütün güncelleştirmeleri alın.

Tüm cihazlarınızdan erişebilirsiniz

Masaüstünüzde, tabletinizde ve telefonunuzda.* Office 365'i, cihazınızı ve İnternet bağlantısını kullanarak her yerde verimli bir şekilde çalışın.

Harika çalışmalarınız bulut ortamında

OneDrive, çalışmanıza her yerden erişmenizi sağlar. Birlikte çalıştığınız veya paylaşımda bulunduğunuz kişiler de çalışmanıza erişebilir.

Size yardımcı olabiliriz

Her adımda yardım alın. Gerçek bir kişiye e-posta gönderin, bu kişiyle sohbet edin veya arama yaparak konuşun.

          Office'i şimdi edinin ve size uygun seçeneği belirleyin



 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.