Yepyeni performans, Yepyeni deneyimler, Yepyeni bilgisayar.

27-11-2017 11:30
Yepyeni performans, Yepyeni deneyimler, Yepyeni bilgisayar.

 

Bilgisayarınızla yapabildiğiniz şeyler sizi şaşırtıyor mu? Bilgisayarınızı birkaç yıldan daha uzun süre önce satın aldıysanız; taviz vermeyen oyun deneyimi, oyununuzu çevrimiçi yayınlama, arkadaşlarınızla sohbet etme ve paylaşma, Ultra HD 4K HDR içeriklerle çarpıcı görseller, mükemmel bir sanal gerçeklik deneyimi gibi birçok şeyi kaçırmış olabilirsiniz. Üst düzey performansın yanı sıra yeni ve geliştirilmiş özellikler sunan 7. Nesil Intel® Core™ işlemcili bir masaüstü bilgisayar, her zaman gerçek bir üretkenliğe, yaratıcılığa ve eğlenceye hazırdır. Çeşitli akıllı, şık tasarımlar ve boyutlar sayesinde, her bütçeye ve ihtiyaca uygun bir 7. Nesil Intel Core işlemcili masaüstü bilgisayarlar bulunur.


Heyecan Verici Performans


Ailenin lideri Intel® Core™ i7-7700K işlemcidir. Performans için tasarlanan bu işlemci, çekirdek baz frekansı 4,2 GHz olan 4 yüksek performanslı çekirdeğe ve 8MB önbelleğe sahiptir. Intel® Turbo Boost 2.0 Teknolojisi ile maksimum turbo frekansı 4,5 GHz gibi inanılmaz bir hıza ulaşır ve daha da yüksek bir performans elde etmenizi sağlar. 8 yollu çoklu görev çalıştırmayı mümkün kılan Intel® Hyper-Threading Teknolojisi'ni de eklediğimizde, performans zirveye çıkar. Yetmedi mi? Tutkunları için çarpan kilitsiz olan bu işlemcinin performansını, tüm potansiyelini serbest bırakacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Yeni 7. Nesil Intel® Core™ masaüstü bilgisayar işlemcileri şunları sunar:

Intel® Core™ i7'den Core™ i3'e, çok çeşitli kullanıcılar için farklı performans düzeyleri sunan etkileyici bir standart ve çarpan kilitsiz işlemci portföyü.

Akılı yazılıma sahip Intel® Optane™ hafıza, sistemin hızlanmasına ve yanıt hızına yönelik performans geliştirmeleri ve uygulamalarda hızlı yanıt süreleri sunar.1

Intel® Core™ i7 ve i5 işlemcilerde bulunan Intel® Turbo Boost 2.0 Teknolojisi, ihtiyaç duyduğunuz anda ekstra performans artışı sağlar.1

Intel® Hyper-Threading Teknolojisi1, her işlemci çekirdeğinin aynı anda iki görevde birden çalışmasına olanak tanıyarak daha iyi çoklu görev yürütme sağlar, iş akışını hızlandırır ve daha kısa sürede daha fazla iş yapar.

DDR4 RAM bellek teknolojisinin ana akım kullanımı sayesinde, sistemlerin 64 GB'a kadar belleğe ve DDR3'e kıyasla daha düşük güçte daha yüksek aktarım hızlarına ulaşmasına olanak tanır (1,2 V güçte DDR4-2400 MT/sn hızına karşılık 1,5 V güçte DDR3-1600 MT/sn).

Platformunuzda hız aşırtma4 için daha fazla kontrol ve daha granüler yapı sağlayan geniş kapsamlı taban hızı ayarlarının1yanı sıra, Intel® Z270 çip setiyle birlikte kullanıldığında çekirdekler, güç ve bellek dahil sisteminizin temel bileşenlerinde ayarlar yapmanıza olanak tanır.


 

Büyülenmeye Hazır Olun


Kaliteli film akışlarını Ultra HD 4K çözünürlükte oynatmak için en yeni medya teknolojilerini destekleyen bir bilgisayara ihtiyacınız vardır. 7. Nesil Intel® Core™ işlemcili masaüstü bilgisayarlar, yüksek kaliteli içeriklerin keyfini çıkarmanız için gereken en yeni medya teknolojilerini destekler.


Büyüleyici Deneyim


7. Nesil Intel® Core™ işlemcili masaüstü bilgisayarlar, 5 yıllık bilgisayarların sunamayacağı mükemmel deneyimleri mümkün kılan yeni ve geliştirilmiş birçok özelliğe sahiptir.

Mükemmel sanal gerçeklik deneyimleri için yalnızca bir bileşen değil, tüm platform önemlidir. İşlemci, grafikler, G/Ç bağlantısı, ekran ve ses de deneyime dahil olur. Yüksek performanslı bir işlemci, mükemmel bir sanal gerçeklik deneyimi için dengeli bir platformun en önemli parçasıdır. Üst düzey HMD'nizi Intel Core i7 veya Core i5 işlemcili bir bilgisayara bağlayın ve büyülenmeye hazır olun.

Günümüzde oyun deneyimi kusursuz bir oyundan daha fazlasını ifade eder. Günümüzde oyunlar size ve çevrenize yöneliktir. Oyunlarınızın en önemli anlarını canlı yayınlayabilirsiniz veya kaydettikten sonra düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. En iyi performansı sergilemek için, en iyi oyun deneyimini elde etmenizi sağlayan Intel® Core™ i7 işlemcili bir bilgisayara ihtiyacınız vardır.

Kaliteli film akışlarını Ultra HD 4K çözünürlükte oynatmak için en yeni medya teknolojilerini destekleyen bir bilgisayara ihtiyacınız vardır. 7. Nesil Intel Core işlemcili masaüstü bilgisayarlar, yüksek kaliteli içeriklerin keyfini çıkarmanız için gereken en yeni medya teknolojilerini destekler:

Aşağıdakiler için HEVC 10 bit şifreleme/şifre çözme, VP9 10 bit şifre çözme:
Üst düzey 4K eğlencesi için kusursuz canlı yayın
4K video ve 360 derece görüntüleme özelliği ile geniş ekranda etkileyici görüntüleme deneyimleri
Kolaylıkla paylaşabileceğiniz inanılmaz güzellikte 4K video oluşturma özelliği

Gerçekçi ve daha derin renkler için geniş renk gamı (WCG) sağlayan Rec.2020 desteği1

Mükemmel netlik ve aydınlık için 4K HDR filmleri Ultra HD Blu-ray formatında izleyin1

Intel® Quick Sync Video teknolojisi, video özelliklerini hızlandırır ve kullanıcıların gerçek zamanlı olarak içerik oluşturmalarına ve kesintisiz çoklu görev çalıştırmalarına olanak tanır.


Bilgisayarınızı Kullanırken İçiniz Rahat Olsun


7. Nesil Intel® Core™ işlemciler, etkin güvenlik yazılımınızın korumasını güçlendiren donanım düzeyinde güvenlik özellikleri sunar. Donanım tabanlı güvenlik, bilgisayarınızı kullanırken içinizin çok daha rahat olmasını sağlar.


Donanım Tabanlı Özellikler Tehditleri Azaltır


7. Nesil Intel® Core™ işlemciler, etkin güvenlik yazılımınızın korumasını güçlendiren donanım düzeyinde güvenlik özellikleri sunar. Bilgisayarınızı kullanırken içinizin çok daha rahat olmasını sağlayan donanım tabanlı güvenlik. Güvenlik özellikleri şunlardır:

Uygulamaların sisteminizi ve verilerinizi korumasına yardımcı olan Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX).

Uygulamanın çalışma zamanı bütünlüğünün korunmasına yardımcı olan Intel® Memory Protection Extensions.

Önyükleme sırasında sisteminizi korumaya yardımcı olan BIOS Guard ile Intel® Device Protection Teknolojisi ve Boot Guard ile Intel® Device Protection Teknolojisi.

Intel® Platform Trust Teknolojisi, sisteminizin önyükleme bütünlüğünü korumaya yardımcı olan önemli bir bileşendir.


Ölçeklenebilir İşlemci Portföyü


7. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemci ailesi, önemli bir değer sunar ve başarınız için mükemmel bir yatırımdır. i7-7700K'dan i3-7100'e, performansa ihtiyaç duyan profesyonellerden ilk kez bilgisayar satın alacak olan müşterilere kadar, her bütçeye ve her ihtiyaca uygun bir işlemci vardır. Önceliğiniz boyut ve tasarımsa, 7. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemci ailesi, yüksek performanslı oyun kasalarından oturma odalarında kullanılabilecek ince ve şık mini bilgisayarlara kadar çeşitli bilgisayarlar için tasarlanmış işlemciler sunar.

7. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemciler, yepyeni performansları ve yepyeni deneyimleriyle çıtayı yükseltiyor. Yeni bir 7. Nesil Intel® Core™ işlemcili bilgisayarlarla yapabileceğiniz inanılmaz şeyleri keşfedin.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.