Office 365 ile Office 2016 arasındaki fark nedir?

20-11-2017 10:12
Office 365 ile Office 2016 arasındaki fark nedir?

 

Office 365 ile Office 2016 arasındaki fark nedir?

Office 365, her zaman en güncel Microsoft araçlarına sahip olmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir. Ev kullanımı ve bireysel kullanımın yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmeler, büyük kurumsal şirketler, okullar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için Office 365 planları sunulur.

Ev kullanımı ve bireysel kullanım için sunulan tüm Office 365 planlarına, Word, PowerPoint ve Excel gibi alışkın olduğunuz tam yüklü Office uygulamalarını içeren Office 2016 dahildir. Ayrıca ekstra çevrimiçi depolama alanı, ekstra ücret ödemeden sürekli teknik destek ve daha fazlasından da yararlanabilirsiniz. Aboneliğiniz için aylık veya yıllık olarak ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca Office 365 Ev planı, aboneliğinizi evinizde yaşayan dört kişiyle paylaşmanıza olanak sağlar.

İşletmeler, okullar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için Office 365 planlarının çoğuna tam yüklü uygulamalar dahildir ancak Microsoft, Office’in çevrimiçi sürümlerini, depolama alanı ve e-posta içeren temel planlar da sunar. Sizin için en uygun plana kendiniz karar verebilirsiniz.

 

Office 365. "Office 365", Office uygulamalarının yanı sıra İnternet üzerinden etkinleştirilen diğer üretkenlik hizmetlerine (bulut hizmetleri) de erişimi içeren abonelik planları anlamına gelir. Office 365, evde ve işte kullanıma yönelik planlar içerir. İşletmeler için Office 365 planları;Skype Kurumsal web konferansıveExchange Online’da barındırılan kurumsal e-posta gibi hizmetler ve OneDrive İş ile ek çevrimiçi depolama alanı içerir.

Birçok Office 365 planı, kullanıcıların birden çok bilgisayar ve cihaza yükleyebilecekleri son Office uygulamalarının masaüstü sürümünü de içerir. Tam olarak yüklü uygulamalar şunları içerir: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ve Access. (Publisher ve Access yalnızca bilgisayarda kullanılabilir.) Söz konusu uygulamaları PC, Mac, Android tablet, Android telefon, iPad ve iPhone gibi birden fazla cihaza yükleyebilirsiniz. Office’in masaüstü sürümünü içeren etkin bir Office 365 aboneliğiniz varsa her zaman uygulamaların en güncel sürümlerine sahip olursunuz.

Yalnızca çevrimiçi sunulan Office 365 planları belirli iş gereksinimleri için mükemmel bir seçenektir ve Office’in en son sürümü, Office 2013 ve Mac için Office 2011 ile birlikte çalışacak biçimde tasarlanmıştır. Office’in Office 2010 ve Office 2007 gibi önceki sürümleri, sınırlı bir işlevsellikle Office 365 ile birlikte çalışabilir.Hangi Office sürümlerinin desteklendiği konusunda ayrıntılı bilgi edinin. NOT: Bu Office uyumluluğu Exchange Online Kiosk veya Office 365 Kurumsal K1 planlarını içermez.

Tüm Office 365 planlarında aylık veya yıllık abonelik temelinde ödeme yapılır.

Microsoft Office. "Microsoft Office" alışık olduğunuz üretkenlik yazılımımız için kullandığımız addır. Office paketleri tek seferlik satın alınabilir ve yalnızca bir PC veya Mac’e yüklenebilen Word, Excel ve PowerPoint gibi uygulamaları içerir. Uygulamalar otomatik olarak güncelleştirilmez; son sürüme sahip olmak için yeni bir sürümü çıkan ürünü yeniden satın alabilirsiniz. Tek seferlik satın alma için kullanılabilen son sürümler Windows için Office 2016 ve Office Mac 2016’dır. Bu paketler, Office 365’teki bulut tabanlı hizmetlerin hiçbirini içermez.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.