Yeni HP Z İş İstasyonları, HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE

11-01-2018 15:58
Yeni HP Z İş İstasyonları, HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE

Yeni HP Z 4. Nesil Masa Üstü İş İstasyonları Satışa Sunuldu

Yeni HP Z İş İstasyonları, hayalerinizin ötesinde etkili bir performans sunuyor. Sunucu sınıfı işlemciler ve 3 Boyutlu grafik özellikleri Premiere Pro, CATIA ve ANSYS gibi uygulamaların sınırlarını genişletiyor. Bütün bu uygulamalar ve daha birçokları kutudan çıktığı an hiç kesintisiz çalışabilmesi için test edilip sertifikalandırılıyor.

İnovasyon ve Tasarım

Yeni kule tipi Z serisi iş istasyonlarının her santimi, inovasyon liderleri tarafından arzu edilen üstün güç, stil ve ilham vermek için özenle yeniden tasarlandı.

Kolay yükseltme için kasanın içine alet kullanmadan ve zorluk çekmeden erişebilirsiniz. Aerodinamik hava akışı, bilgisayarınızın ısınmadan ve sessizce çalışmasını sağlıyor.

HP’nin 4. Jenerasyon (G4) İş İstasyonları, % 20 performans artışı ile de artan performans ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.

·Toplam 56 çekirdek (Z8, Z6) ve 3 TB’a kadar bellek (Z8) destekleyen çift Intel® Xeon® işlemcili konfigürasyonlarını yeni nesil grafik kartları ve çok çeşitli donanımları ekleyerek ihtiyaç duyulan çalışma ortamı kolaylıkla yaratılabiliyor.

·Thunderbolt ™ 3 ve çift 1 GbE bağlantı noktaları (Z4, Z6, Z8) yüksek bant genişliğinde veri ve görüntü transferi imkanı sunuyor.

Kesintisiz Güç

HP Z8 G4 İş İstasyonu 3D simülasyonlar veya görsel efektler, HP Z6 G4 İş İstasyonu da tasarım, görselleştirme gibi grafik yoğun çalışmalar sırasında kesintisiz performans sunuyor.

HP Z4 G4 İş İstasyonu yeni nesil akustik tasarımı ile sessiz bir performans ortamı sağlıyor. Çok çekirdekli yüksek frekanslı işlemci seçenekleri ile 3D CAD ve diğer işler rahatlıkla yapılabiliyor.

Dünyanın En Güvenli İş İstayonları

HP Client Security Suite ve müdahale algılama özelliğiyle sektördeki kendi kendini onaran ilk BIOS yazılımı olan HP Sure Start gibi güvenlik yazılımları ile aygıtınızın, kimlik bilgilerinizin ve verilerinizin korunduğundan emin olabilirsiniz.

HP, her geçen yıl bilgisayar gücü artmaya devam ettikçe, içerik yaratıcılarını, ürün tasarımcılarını, mimarları, mühendisleri, bilim adamlarını, öğretmenleri, sağlık çalışanlarını ve diğer profesyonelleri hedef almaktadır. Temel olarak, Z serisi iş istasyonları, sanal gerçeklik ve makine öğrenmesi gibi yeni teknolojilerin ortaya çıkardığı yeni talepleri takip edebilen bir iş istasyonuna sahip olmak isteyen müşteriler için geliştirilmektedir.

ürün tasarım ekipleri ve diğer profesyonellerin kullandığı iş istasyonları, bir şirket veya kuruluşun yaratma ve güncelleme yapmakla yükümlü olduğu en değerli mülkiyeti yani fikirlerini içerir. HP’nin bu yeni ürün portföyünde, güvenlik özellikleri arasında, saldırı tespit özellikli ilk kendini iyileştirici BIOS olan HP SureStart ve diğer özelliklerin arasında bulunan HP Client Security Suite yer alıyor.

HP Z8 ve Z6 iş istasyonu modellerinde, kullanıcılar iki CPU ve önemli bir PCle genişletme yuvasını kullanmayan daha hızlı ağlar için isteğe bağlı çift 10 GbE ağ modülüne sahip olabilirler. Yüksek bant genişliği veri aktarımı isteğe bağlı Thunderbolt 3 ve Çift 1 GbE ağ modülleri ile hızlandırılabilir; Windows 7, daha eski iş akışları ve veriler için desteklenmektedir.

HP Z8 İş İstasyonu, kullanıcıların donanımlarını, son nesil mühendislerin, fiziksel prototipler oluşturmak yerine, ürün tasarım yaşam döngüsünün çeşitli aşamalarında dijital olarak prototipler hale getirmek için gittikçe daha fazla kullandığı son derece karmaşık simülasyonlar yapma olanağı ile olanaklı kılmalarına olanak tanır.

HP’nin amiral gemisi HP Z8 G4 iş istasyonu, ANSYS ve AfterEffects5 gibi ciddi tasarım, mühendislik, düzenleme ve görsel efekt yazılımları için sertifikalandırılmıştır. Kullanıcılar 8K videoyu 56 işlem merkezinin tümü ve 3 TB ana bellek kapasitesi ile gerçek zamanlı olarak da düzenleyebilir. HP ürün ekipleri, Z8’e oldukça nazik donanım mühendisliği becerileri ile tamamen yeni bir endüstriyel tasarım verdi, Bir örnek yeni havayı ikinci CPU’ya yönlendiren kanaldır, daha ziyade birinci CPU üzerindeki kanaldan itilen sıcak havayı tekrar kullanır.

Yeni Model İş İstasyonlarının önceki modellere göre avantajları

Z840 – Z8

%67 daha fazla bellek bant genişliği,
%27 daha fazla işlemci çekirdeği sayısı kapasitesi
%40 daha fazla PCle G / Ç bant genişliği
%29 daha fazla güç kaynağı yeteneği

Z640 – Z6

%22 daha yüksek toplam PCle G/Ç bant genişliği
%27 daha yüksek çekirdek işlemcisi kapasitesi
%67 daha fazla bellek bant genişliği
%50 daha fazla toplam sistem belleği

Z440 – Z4

%25 daha fazla işlemci çekirdek kapasitesi
%13 daha fazla PCle G / Ç bant genişliği
%11 daha fazla bellek bant genişliği

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.